Assortiment

Iedere ochtend kopen wij alleen de beste vis in zodat wij u altijd een vers product kunnen garanderen.

Maar ook voor al onze gerechten gebruiken wij dagverse vis. Uiteindelijk kunnen wij u pas overtuigen als u het geproefd heeft.

Heeft u speciale wensen? Vraag het ons gerust!

Onderstaand vindt u een greep uit ons assortiment:

Verse vis

Als echte visliefhebber kan de vis u nooit vers genoeg zijn. Bij Volendammer Vishandel Amersfoort bieden wij een groot assortiment aan verse vissoorten aan met de nadruk op vers. Wij kunnen dit garanderen omdat de vis dagelijks rechtstreeks vanaf de afslag wordt aangeleverd. Vis die gisteren nog zwom wordt ter plaatse gefileerd en heeft u vandaag nog op uw bord.

Gebakken vis

Bij Volendammer Vishandel Amersfoort is onze gebakken vis een specialiteit. Klanten komen van heinde en verre om onze gebakken vis te proberen. Het geheim zit hem in de combinatie van de verse vis en de plantaardige olie waarin we die bakken. Nieuwsgierig? Probeer het zelf!

De lekkerste visschotels

BBQ en Gourmet

Niets is gezelliger dan met vrienden en familie barbecuen. En dan kan vis natuurlijk niet ontbreken! Denk aan gambaspiesjes, pangaspiezen, zalm of tonijn.

Visspecialiteiten

Laat Volendammer Vishandel Amersfoort je verassen! Wij bieden geregeld de lekkerste exotische vishapjes. Denk hierbij aan sushi, zalm tataki en tonijn tataki en gevulde wraps.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.